Percy Jackson Star Walker Scobell bryder tavshed om rygterne om hans genforening med Ryan Reynolds i Deadpool 3 - Andet (2024)

Barneskuespilleren fik sin filmdebut som en yngre Ryan Reynolds i The Adam Project.



Percy Jackson Star Walker Scobell bryder tavshed om rygterne om hans genforening med Ryan Reynolds i Deadpool 3 - Andet (1)RESUMÉ

  • Walker Scobell rider på bølgerne af succes på Disney Plus-serien Percy Jackson and the Olympians.
  • Scobell spiller titelrollen og rygter også om at spille Kidpool i den kommende Ryan Reynolds-stjerne Deadpool 3.
  • Adam Project-stjernen adresserede for nylig rygterne om, at han genforenes med Reynolds i Deadpool 3

Fremhævet video

Skuespilleren Walker Scobell rider i øjeblikket højt på succesen med Disney Plus-serienPercy Jackson og Olympians. Baseret på den populære fantasyromanserie for unge voksne spillede Scobell hovedrollen som Percy Jackson, halvguden, der er søn af Poseidon i serien. Showet er den anden tilpasning af romanerne, med den første med Logan Lerman i hovedrollen.



Reklame

Scobell havde sin drømmedebut som en yngre version af Ryan Reynolds i Shawn Levy'sAdam-projektet. Skuespilleren har et godt venskab uden for skærmen medDeadpoolstjerne, hvilket har givet træk til rygterne om, at Scobell ville spille Kidpool i den kommende MCU-filmDeadpool 3. Skuespilleren brød dog for nylig tavsheden om rygterne.


Læs også: Vidste ikke, at fandom var så stor: Percy Jackson Afsnit 1 Rakes i rekord Disney+ visninger på mindre end en uge

Reklame

Er Walker Scobell medDeadpool 3?

Percy Jackson Star Walker Scobell bryder tavshed om rygterne om hans genforening med Ryan Reynolds i Deadpool 3 - Andet (2)

Walker Scobell som Percy Jackson


navne numerologisk lommeregner

Skuespilleren Walker Scobell ser ud til at være den nye dreng på blokken, der får alle de store franchises. Debuterer i Ryan Reynolds'Adam-projektet, steg han hurtigt frem, da han blev castet som Percy Jackson i Disney Plus-serienPercy Jackson og Olympians. Seriepremieren havde angiveligt et rekordstort seertal på 13,3 millioner.

Mens Scobell styrer havene som søn af Poseidon, rygtes han også at spille en yngre version af Reynolds igen i den kommende MCU-filmDeadpool 3. Filmen er sat til at blive en multiversal historie, der også har Hugh Jackmans Wolverine i hovedrollen, og det rygtes at spille Jennifer Garner som Elektra. Men fans spekulerer også i, at Scobell ville spille rollen som Kidpool.

Læs også: Det var en af ​​de første ting, vi talte om: Percy Jackson-serien lavede en stor ændring, der aldrig var i bogen vedrørende Medusa



Reklame

Et stillbillede fra The Adam Project

Rygterne begyndte, da X bruger Caleb Williams lagde en video op, der viste Ryan Reynolds og Walker Scobell recitere linjer fraDeadpool 2på sættene afAdam-projektet. Barneskuespilleren reciterer dem i den sarkastiske og humoristiske tone, som Deadpool er kendt for. Underteksten til videoen sagde,Så @VancityReynolds fik @walkerscobell3 til at spille som Kidpool i #Deadpool3 ikke?

Mens rygtemøllen fortsatte med fancastet, nåede nyheden fremPercy jacksonstjerne også. I en global presseturné for serien adresserede Scobell rygterne til ComicBook.com . Da han blev spurgt, om der var en chance for, at han ville genforenes med ReynoldsDeadpool 3, han sagde,

Ikke hvad jeg ved af. Jeg tror, ​​jeg lærte en masse værdifulde lektioner af dem, som jeg brugte, mens jeg filmede Percy Jackson ... jeg er ikke sikker. Forhåbentlig genforenes vi en dag. Men jeg ved det ikke.

Rygterne om Walker Scobell medvirkendeDeadpool 3fik endnu mere trækkraft, da Ryan Reynolds kunne lide videoen indsendt af Caleb Williams.

Reklame

Læs også: Jeg har gjort det, og det virker virkelig: Hugh Jackman's Wolverine Diet Inspired 1 Oscar-vindende DC-stjerne, der fulgte den i årevis og hævdede, at den var et mirakel

Hvem er Kidpool?

Kidpool

Walker Scobell var rygter om at spille den yngre version af Deadpool fra et alternativt univers kaldet Kidpool. Kidpool, der kommer fra Jorden – 10330, er simpelthen en yngre Deadpool i modsætning til en børneversion af ham. Der er dog nogle ændringer i hans oprindelseshistorie. Mens Deadpool blev en superhelt med mutante evner på grund af eksperimenter udført på ham, blev Kidpool født en mutant og gik på professor Xs skole.

peter gallagher nettoformue

Kidpool kommer ikke overens med resten af ​​sine mutante klassekammerater og slu*tter sig til Deadpools Deadpool Corps for at redde multiverset. Der rejser han til Earth-20110, hvor den indfødte Deadpool er en Avenger, som dør under mystiske omstændigheder. Deadpool Corps skal kæmpe mod en zombificeret skat af Avengers som Captain America, Thor og Iron Man.

Reklame

Kidpools våben inkluderer to lyssværd-lignende sværd, som han stjal fra Danger Room i Professor X's skole. Han møder kun Deadpool under hans multiversale kampe, hvilket gav perfekt mening for fans, da det blev rygtet om, at Scobell ville spille rollen. Mens Walker Scobell har afkræftet rygterne, kan man aldrig vide det med Ryan Reynolds, da det bare kunne ske.

Percy Jackson Star Walker Scobell bryder tavshed om rygterne om hans genforening med Ryan Reynolds i Deadpool 3 - Andet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6377

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.