7 Produkter Harry Styles Fans Kjøpte På Grunn Av Harry Styles (2024)

Harry Styles, som mange musikere, måtte utsette sin sommerturne i år på GRUNN AV COVID-19. Men til tross for at pushback, fansen er dedikert som alltid til ham og hans musikk. Så mye at de vil kjøpe noe som lukter som ham eller ser ut som noe han eier. Som er forståelig! Og hvis det er noe du har lyst på, også, her er syv elementer Harry Styles fans har nesten kjøpt ut av eksistens.

7 Produkter Harry Styles Fans Kjøpte På Grunn Av Harry Styles (1)

7 Produkter Harry Styles Fans Kjøpte På Grunn Av Harry Styles (2)

RELATERT: Den 1 Sang Harry Styles Kanskje Aldri Slipper

  • Tom Ford cologne
  • et matchende stearinlys
  • Target ‘ S Cashmere Vanilje stearinlys
  • gucci leppestift
  • 5. JW Anderson cardigan
  • Innledende ringer
  • alt med kirsebær eller vannmelon

Tom Ford cologne

@iwant2hugharrystyles

takknemlig ##fyp ##harrystyles ##onedirection ##fineline ##harrystylesedit ##watermelonsugar ##harrystylesvids ##harrystylescandle ##loveontour ##charli

♬ canyon månen av harold styles – Annaajooyy

Å være en fan av noen kan produsere noen merkelige spørsmål som hva bruker de til å vaske håret? Eller hva lukter de? Av ren nysgjerrighet, selvfølgelig. Vel, ifølge Harper ‘ S Bazaar og mange andre kilder, Sies Styles å være en fan Av Tom Fords Tobacco Vanille cologne.

cologne i full størrelse er for tiden $240 og beskrivelsen sier at den er inspirert Av London og » minner om en engelsk Herreklubb, redolent med krydder.»Det er» kremet tonka bønne, vanilje, kakao, tørr frukt avtalen, og søt tre sap» som er perfekt for en «berusende inntrykk som er alt mann, med mindre bæres av en kvinne.»

et matchende stearinlys

Se dette innlegget På Instagram

Barcelona, Live På Tur.

et innlegg delt av @ harrystyles På Mar 31, 2018 på 6: 40am PDT

RELATERT: Harry Styles’ Fans Selger ut et $7-Lys Som Lukter Som One Direction-Stjernen

Hvis du ikke liker cologne, er det også et matchende lys hvis du vil at hele rommet ditt skal lukte (angivelig) Som Styles. Det er litt billigere, men fortsatt en luksus, kommer inn på $98. Men det er et annet, langt billigere alternativ.

Target ‘ S Cashmere Vanilje stearinlys

@harrysmatcha

du lukter det? det er lukten av suksess 😎 # # harry # # harrystyles # # harrystylescandle # # target # # harrystylesfan # # 1d # # fyp # # mothersday

♬ Golden-Harry Styles

Det nå berømte Target Cashmere Vanilje stearinlyset ble kjøpt ut av Harry Styles-fans. Som Kuttet rapporterte, ble Denne dupe For Tom Ford-lyset popularisert På Tik Tok og utsolgt på grunn av det.

nå kan fans få hendene på en duft Stiler liker for bare $ 6,99, eller i en oljeform for litt mer. I stedet for bare å forestille Seg Hvilke Stiler som kan lukte som når han går forbi deg, har du det i ditt eget hjem. Det er for tiden fortsatt utsolgt, men det er også mulig at det kan være i butikker avhengig av hvor du er. Det er også olje for en oljediffusor som Har Tonka og Vanilje, og kan være en god dupe av denne dupe.

gucci leppestift

Se dette innlegget På Instagram

SKJØNNHETSPAPIRER. Vi presenterer Mr Harry Edward Styles som samarbeidet med # beautypapers i et problem som visceralt reagerer på krympende friheter i vår verden med en eksplosjon av individualitet, kreativitet, mangfold og enhet. Regissert av @caspersejersenstudio dop #jamesbeattie @ harrystyles #harrystyles #beautypapers

et innlegg delt Av Beauty Papers (@beautypapersmag) På Mar 17, 2020 ved 1: 05AM PDT

Styles dukket opp på Forsiden Av Beauty Papers magazine og har en veldig stilisert, fet utseende som fikk fans veldig spent. Han har også merkbart på seg leppestift, som bladet raskt tweeted ut om. Det Er En Gucci skygge, kalt «De Møttes I Argentina»og er $ 34 . Den har en matt finish, ifølge deres nettside, og vil gi deg den retro-stemningen du går for.

5. JW Anderson cardigan

@lilbittylivie

jeg gjorde meg selv en banke av harry styles’ jw anderson cardigan lmao ##fyp ##foryou ##foryoupage ##harrystyles

♬ original lyd – lilbittylivie

FOR Mange Stilers fans ER JW Anderson cardigan litt av et longshot når DET gjelder å ha råd til det. Styles hadde på seg denne multi-farget, strikket cardigan mens øve For Today Show. Plagget er for tiden $1,890 på deres nettside, men det har ikke stoppet fans fra å gjøre det selv.

Dette er egentlig ikke et produkt du kan kjøpe, selv om det er variasjoner På Etsy og andre nettsteder. Men Det er blitt en trend På Tik Tok å strikke din egen versjon AV JW Anderson cardigan. Så mye at, at selskapet er smigret og selv sette ut et mønster guide for å hjelpe noen fans som ønsker å gjøre det selv.

Innledende ringer

er det sløsing med penger å kjøpe tilpassbare, innledende ringer som Harry styles’ gull en…. eller gjør jeg meg selv en tjeneste fordi vi matcher pic.twitter.com/PK8g3Cs599

— Coucou! (@geeteamm) juni 30, 2020

Styles har blitt sett med ringer som har hans for – og etternavn initialer mens fremme Fine Line og andre ting i det siste året. De er store, tykke bokstaver på sine to siste fingre (pinkie og ringfinger) og er definitivt et statement tilbehør.

Dette er ganske enkelt for fans å finne, siden du kan få billigere look-alikes for rundt $ 24 et sted Som GoldChic smykker. Eller du kan støtte en lokal, liten bedrift gullsmed På Etsy, hvor de spenner fra $17 (NotJustAShopStudio) til $40 (Ohhmygatcollection). Begge disse er også justerbare.

alt med kirsebær eller vannmelon

og til slu*tt, hans fans liker å bli kreative hvor de kan, hvis du ikke allerede kunne fortelle fra noe over. Så, med sine populære sanger «Cherry» og «Watermelon Sugar», går frukt-tema elementer aldri ut av stil. Kirsebær emoji elementer er så lett å finne, og vannmeloner er også. Og du kan støtte en liten bedrift eller artist på Etsy ved å finne Enten Harry Styles-tema kirsebær / vannmelon elementer eller bare morsomme fan elementer også.

I Utgangspunktet, Hvis Du er en fan Av Harry Styles, er produktønskelisten din egentlig uendelig hvis du vil at den skal være.

7 Produkter Harry Styles Fans Kjøpte På Grunn Av Harry Styles (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5445

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.